Langkawi pula III


Start entry dgn gambar siap nak g jalan2…Heheh 2nd day ni kami pegi bird paradise n Kilim geopark..Aisar anak saya suka sangat tgk haiwan2 kat taman burung tu…

Hesheshes jgn mare aaa apartment ni nama dia Sri Lagenda..Sangat selesa..Dh pki topi lembek ni kena jln cam model la skit heheh..

Dlm perjalanan jumpa nih..Langkawi UNESCO bg sgb Geopark..Melaka aritu world heritage city..emm impressive..

Ni la members of d tour d langkawi kekeke..Ada sorg lg adik lelaki saya dia yg snapped gambar ni..Nanti2 ada la gambar dia kat bwh2 ni..

Sini byk cite2 pasal batu2 cam kat belakang kami tu..Disamping ada haiwan2..

Takut2 gak nak pegang burung ni tp ku beranikan jua cik abg berani ja dia tu..hihihi

Ermmm tak sanggup saya tp hero saya ni berani, dia yg pertama pegang ular sawa ni…

Ular yg adik saya pula dia bg yg besar.Abg ipar tercabar dia pun pegang juga ular besar adk saya tu…eee geli tak sanggup u..

Boleh bg makanan kat haiwan2 kat sini…dijual kat luar..dlm pun ada..

Ok seterusnya pas dah basuh2 tangan kita pegi Kilim Geopark lak…Aisar tak dak saiz life jacket dia huhu

1st destination tgk ikan2 laut dlm sangkar…besar2 ikannya..belangkas pun ada

Pastu pegi tgk burung helang lak..Simbol langkawi…Cantik helang sini…Dengar kata dh semakin berkurangan..Sempat jumpa gak la kitorg ni dlm 5 ekor kot..

yg bulat merah tu helang la ..duk menyambar ikan kot…

Pas dh tgk helang kitorg pegi lak ke gua kelawar…Last destntion la..Kelawar tak leh amik gambar dia sebab duk tdo…camera tak power kang kena buka flash tp sini tak leh flash nanti kelawar semua tekejut hhehe..

Emm br cukup korum..Ni dh kuar gua dh hehhe…igtkan dh kuar ada lg kat depan tu kene meronot..hehhe org kedah tau la apa tu..

Ni kat hot spring Langkawi

Pantai pasir hitam yg misteri Subhanallah…

Disebabkan si comel tdo hot spring n pantai pasir hitam saya tak pegi just duk lam keta ngn anak saya..

Ke cenang beach pula..anak saya pun dah bangun..emm kejap lg xcited nyee tgk air tgk la kalu tak caya..

Dikelilingi bodyguard yg kempunan nak mandi juga..tapi bj tak bawa…Apa lg balik apartment terus semua serang kolam situ..Aisar pun mandi lg sekali..

Malam g shopping sikit2 apa yg patut esok nak balik dah..So next time leh mai lg Langkawi dekat ja ngn Perlis ni..-d n-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s