Langkawi pula II


Tadaaa…Langkawi here we come…rasa2 entry ni pjg dengan gambar ja kot…jangan mare aaa nanti kena juall…So u guys layan ja la ekk keseronokan kitorang makan angin kat langkawi…As i said after 17 years kot baru datang semula ke Langkawi..Emm saya pun dah tak ingat tapi yg pasti dulu mana ada tempat pelancongan yg cantik2 byk hutan n belukar ja langkawi nie..Tapi sekarang emmm just can say awesome…

Bot dulu rasa cam cantik la ni em rs naik bot buruk ja heheh tapi kat luar dia cantik depa cat baru kot setiap kali cuti2 msia hehe…

Pas 45min dr Kuala Perlis sampai ler ke Langkawi Permata Kedah…Mcm angelina jolie dukung anak dak hehhe kekke…

Serena sewa dh siap utk berkhidmat hehe..

Otw ke gunung mat cincang nak naik keta kabel jumpa yatch2 ni turun bergambar jap..Dan lg tu..

Tiket cable car..50% less kalu tunjuk mykad

Penangan cuti sekolah..Pjg beratur..Tp sat jatak lama sgt  laa

Pemandangan indah tul MasyaAllah..Subhanallah..

Balik rehat..

Dinner kat sebelah jeti Kuah tapi seafood umbai menang lg hehhe…Pas mkn2 balik rehat anak saya tdo terus penat seharian berjalan…ni cite 1st day kami kat sini..Cite esok plak saya sambung nanti2 bila free lg ok..Tunggu ye..Byk gambar menarik lg heheh…

3 thoughts on “Langkawi pula II

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s