Langkawi pula..


Plan bermula masa makan kat umbai aritu…Alang2 kakak n abg ipar saya nak mai ke utara ni kitorang pun terfikir cam nak pegi jenjalan Langkawi lak…Jeti Kuala Perlis dekat ja…Pas balik Melaka aritu dah try cari hotel nak menginap..Emm mengecewakan semua penuh dr yg paling murah ke paling mahal…Rumah tamu kastam abg ipar pun penuh…Tu la on d spot sgt plan pun…Tup2 ada rezeki dapat apartment Sri Lagenda…So Esok la hari nak pegi nya…Heheh tunggu eh nanti saya update lg pasal makan angin di Langkawi pula…

Harga tiket dah naik bukan RM12 tu…Harga dia yg bercop tu tak berapa jelas…It’s cost RM18 now tak tau la pasal cuti sekolah ka memang dah naik lama dah tak biasa pergi lagi Langkawi dah pas kali terakhir pegi masa darjah 6, tahun 1991 hehehe..Lama kanns..Aisar tak kena tiket FOC sebab duk atas mama, abah, ateh, acu atau pak n mak de dia hehehe…

2 thoughts on “Langkawi pula..

  1. sila2 mai la jenjln sini..doc bla blik leh ja tpon ya..pas xmas start ngajar dh..sambg kna tngu turn dlu lmbt lg. Huby leh smbg dh thn dpn so dlm ja kot sy xleh p lg huhu..

  2. Syioknya jalan-jalan, waah…nanti kami sefamily nak melawat hangpa la nanti shazliana….kimsalam kat hubby. Dah start mengajor ka blom?…and bila la tu nak sambung belajo ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s