Son’s day out..


Mana2 pegi outing utk shopping atau window shopping …Kalau terjumpa playhouse corner or yg seangkatan dengannya anak saya mesti nak try naik semua jenis haiwan2 yg letak token tu dia bergodek2 hehehe…Dulu masa kecil tak reti main siap tak nak lg takut…Sekarang jangan cakap laaa semua nak naik tu…Anak mama laa bertuah sungguh…Tu la anak syurga…Bak kata Ustazah Dato Bahiyah anak2 ni jgn duk kata buas ka..nakal ka cakap tu la anak syurga kita…Ok guys tazkirah utk entry kali ni hehheeh (sempat lg tu)..

Pegang kuat tu hehehe…Lawak tul anak mama ni..

Tengok tu..bukannya sampai lg kaki n tangan nak pegang…

Ni Aisar kata namanya Monnn…

Vroom…Vroommm

Horse…

Bing…Bingg…

Selalu tak sampai..huhuhu

Tok pun ada…Nape tok pejam tu..Aisar lak tertongek2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s