Sea food heaven


Tadi dinner kat Kuala Perlis. Kami sekeluarga biasa sangat ngn tempat makan nih. Tapi kali ni kami bawa adik saya plak. Sementara duk mencari kerja dia lah yg menjaga Aisar anak saya. So saja la bawa dia makan sea food yg sebenarnya dia dah biasa datang tapi cawangan lain. Restoran ni baru bagi dia. Dulu-dulu masa adik saya belajar kat sini biasa gak la dia mkn kat kedai yg namanya Lynda ikan bakar nih..The day before also dinner kat luar steam boat tapi lupa lak nak snap fiti nak letak dlm blog. Tapi tempat tu best sgt food dia tapi western n steam boat la banyak. Local just nasi grg 2 jenis ja lupa dah menu nasi goreng dia apa..Ni ada la gambar dinner tadi baru sat-sat nih heheh…

Ni nama tempat nih..
While waiting
Tu adik saya merangkap nanny Aisar

Tu dia mai dah..Siap ngn ulam2..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu yg diorder udang goreng tepung, ikan siakap sweet sour besar tu, kangkong belacan..Yang lain-lain tu with complimentary sambal belacan, air asam, kuah gulai dan ulam2 sikit. Cukup dh utk mengenyangkan..So kalau u guys datang sini boleh la try makanan kat sini ok. Wassalam.

 

2 thoughts on “Sea food heaven

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s