Tinta baru..


Hepi sgt dpt tinta nak menulis nih..Mini lg 10′ je..Present gifted from my hubby ler sempena dapat tukar keja baru yg membuatkan kami dapat tinggal sebumbung dengan dia n ank tersayang..Alhamdulillah..Dengan laptop ni lah saya akan gunakan utk blogging, FB heheheh kat rumah…Nanti dpt lg yg opis nyer hahaha..Byk la plak..Tu yg dia belikan yg kecil tu coz senang nak bawa p outstation..Nilah tinta baru saya tu…

13112009398
Cik Putih
13112009399
Comelkan

13112009400

13112009402
Sarungnyee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s