Jenjalan saja..


Sebelum masuk keja saya sempat juga cuti dengan keluarga pegi jenjalan. Actually husband ada keja kat feringgi so saya jaga anak lah cuti2 duk hotel kat feringgi tu la tenangkan fikiran konon heheh. Petang pas siap keja kami p la jenjalan pantai miami depan hotel tu..Anak saya excited sgt nak main air tapi tak mandi lah..Pantai, air dia tak best sgt..Kalau kat langkawi or terengganu tu best gak nak mandi manda heheh…so ni 1st time dia ngn pantai sejak 1thn lalu pas PD. Masa tu tak appriciate lg lah kecil lg..So aktiviti layanlah aktiviti n gelagat kami ..11102009283

Tgk la anak saya cuak terdiam naik feri for the first time in his life hahah lawak tul tgk..Cian lak..

12102009297
Ala abh nih sembang plak..Jumpa kwn2 dia
12102009300
It's coming to me, its coming to me..
12102009301
Abhhh..hahah lari..
12102009311
Haha kena juga..basyah..
12102009313
Tu tgk tu air byk..Ank saya suka kata air nuh (air penuh)..

Emm jenjalan kan..Apa lg kami balik je perlis mana lg Padang Besar ler jawabnya utk shoping2 kalu weekend..Mana ada mall besar2 kat perlis nih..Nak bg happening sikit Pdg Besar lah tempatnya..Dari rumah saya 30 min ja..This time bawa adk saya tinggal di rumah saya sambil2 dia nak cr kerja dan boleh jaga aisar sementara nak hantar nursery..

08112009555

08112009558

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

On the way pegi Pdg Besar kami ikut jalan Beseri, banjir lak nasib sikit ja bdk2 siap mandi manda lg..Ganbar tak sempat nak amik hehehe..

08112009380

Bermulalah shoping2 Malaysia..Tapi saya rasa brg buatan Thailand heheheh..Abh yg mithali suka beli kat ank dia benda2 camtu heheh…

08112009382

Sempat posing lagi..Kat sini slamba ja kendong basikal ank..Saya lak kendong ank..Mama ngong bkn mama bengong ekk anak saya suruh mama dukung hehehe…Ngn abh tak mau..

0811200938308112009390

Dah siap2 tu kami balik ikut jalan ladang tebu..Perlis nih mmg hijaulah lg…Masihok lah bebas gak dr pembangunan tapi tak bermakna tak dak bangunan ok..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s